Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tinea pedis (پای ورزشکاران) یکی از شایعترین مشکلات پوستی دست و غالبا باعث بروز زخم و التهاب در شکاف انگشت شست پا می شود ولی می تواند به کف پا هم انتشار داشته باشد و غالبا کف پایی خشک و پوسته دار ایجاد می کند.

عود در Tinea pedis شایع است و می تواند ناشی از درمان ناکافی و یا عفونت مجدد باشد. عامل ایجاد آن تریکوفیتون روبروم، تریکوفیتون بین انگشتان و گاهی اپیدرموفیت فلوکوزوم که معمولا در حمام ها دیده می شود می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درمان موضعی غالبا برای درگیری شکاف انگشتان شست یا کافی است و تربینافین می تواند به سرعت آن را درمان کند. پودرهای پا ضد قارچ برای پیشگیری به کار می رود. در صورت گرفتاری ران و یا تنه، درمان خوراکی لازم است که شامل گریزئوفولوین، اینتراکونازول در صورت درگیری کف پا درمان خوراکی به صورت مشابه انجام می شود. تشخیص اولیه با کمک نمونه برداری و کشت و مشاهده زیر لامپ wood امکان پذیر است.

پسوریازیس پلاکی مشکل شایع پوستی است که با بروز پلاکهای اریتماتو پوسته دار ظاهر می شود و در افراد مستعد از نظر ژنتیکی ظاهر می شود. درمان آن به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد از جمله نواحی درگیر، شیوه زندگی فرد و سایر مشکلات فرد و داروها. به عنوان مثال بیمارانی که به دور از مراکز نور درمانی زندگی می کنند نباید برای درمان PUVA تراپی معرفی شوند.

در آب و هوای گرم و آفتابی، تماس با نور آفتاب می تواند در درمان موثر باشد. در افرادیکه کمتر از ۵% بدن درگیر می باشد ولی درمان خوراکی یا نور درمانی می تواند مفید باشد. ترکیب درمانی acitretin با کمک PUVA در پسوریازیس کف دست و متوتروکسات خوراکی، acitretin و سیکلوسپورین در درمان پسوریازیس کف پا بسیار موثر است
علل خارش پاشنه پا و درمان آن
یکی دیگر از علل التهاب کف پا و پاشنه پا نوعی اگزما است که به نام Juvenile plantar dermatosis یا forefoot eczema معروف است.
Juvenile plantar dermatosis حالتی است که با درماتیت کف پا مشخص می شود و در این حالت کف پا خشک و پوسته ای و زخمی می شود. این حالت بیشتر در اطفال ۱۴-۳ سال رخ می دهد.
اولین گزارش این مورد در سال ۱۹۶۸ مشخص شد. به نظر می رسید که مواد شیمیایی کفش و جوراب بچه ها علت اصلی این بیماری باشد. مواد بیولوژیک مثل نخ، پشم و چرم بتدریج با مواد صنعتی مثل نایلون و پلاستیک جایگزین شد. کاهش نفوذ پذیری این مواد در سطح کفش باعث شد که پاها مرطوب و گرم شود و این موضوع خصوصا در بچه هایی که ساعتها کفش ورزشی می پوشیدند، باعث احتباس عرق شد. با وجودیکه علت اصلی هنوز نامشخص است ولی این مسئله، باعث بدتر شدن مشکل پا می شود. در صورتیکه تعریق و اصطکاک ناشی از ورزش بخش مهم بروز این مشکل است. بیشتر این افراد سابقه فامیلی یا مشخصی اگزما را دارند و این موضوع در دوقلوهای یک تخمکی به یک نسبت دیده شده است. اگر چه این بیماری در کودکان بیشتر دیده می شود، مواردی از آن در بزرگسالان و یا نوزادان هم دیده می شود.

علائم شامل قرمزی و زخم کف پا می باشد. این حالت در پاشنه پا و شست پا، شدیدتر است. شکاف شست پا سالم است و این افتراق آن با Tinea pedis است. گاهی این ضایعات در دست نیز بروز می کند و باعث زخم، قرمزی، براقی کف دست و نوک انگشتان می شود. این وضعیت در افراد با سابقه آتوپی بیشتر دیده می شود. تشخیص بیشتر کلینیکی است. اگر چه انجام patch test هم می تواند کمک کننده باشد.

درمان: بیشتر افراد بطور ناگهانی تا بزرگسالی بهبود پیدا می کنند. اما بعضی افراد ممکن است بیماری را تا بزرگسالی داشته باشد. بیماران باید جورابهای ۱۰۰% نخی بپوشند و کفش یا صندل چرمی بپوشند. اگر چه گزارشاتی موجود است که این تغییرات هم بطور مشخص موثر نبوده است. در موارد شدیدتر که با ترشح و زخم همراه است. استراحت لازم است و استفاده از ترکیبات موضعی مثل محصولات اوره، پارافین سفید یا تار می تواند کمک کننده باشد.

منبع: پندار آنلاین

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۷۶۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده

متخصص اعصاب و روان با اشاره به تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات افراد گفت: افراد در روزهایی که میزان آلودگی هوای بیشتری دارد، علائمی از جمله افسردگی و اضطراب را بیشتر از سایر روزها تجربه خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا شعربافچی‌زاده امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: ذرات معلق موجود در هوای آلوده می‌تواند از طریق مخاط بینی یا عصب بویایی به صورت مستقیم وارد مغز شود و به سلول‌های مغزی دسترسی داشته باشد.

وی با بیان اینکه در صورت ورود ذرات موجود در هوای آلوده، در کوتاه‌مدت شاهد کنش ذرات بر نواحی مسئول کنترل هیجانات مغز خواهیم بود، افزود: بر اساس تحقیقات انجام شده، نحوه بروز هیجانات در روزهای دارای آلودگی هوای بیشتر و کمتر می‌تواند متفاوت باشد.

متخصص اعصاب و روان تصریح کرد: افرادی که بدون زمینه‌ای از اختلالات روان‌پزشکی هستند، در روزهایی که میزان آلودگی هوای بیشتری دارد، علائمی از جمله افسردگی و اضطراب را بیشتر از سایر روزها تجربه خواهند کرد و ارائه خدمات سلامت روان و سرویس‌های پیش‌بینی شده در این خصوص طی روزهای آلوده به دلیل بعضی موارد از جمله افزایش پرخاشگری افراد، افزایش می‌یابد.

شعربافچی‌زاده با اشاره به اینکه تأثیرات آلودگی هوا حتی بر جنین مادر باردار نیز قابل مشاهده است، ادامه داد: هرچه میزان مواجهه افراد با آلودگی هوا و ذرات آن بیشتر باشد، تأثیرات و آسیب‌های ایجاد شده نیز عمیق‌تر و شدیدتر خواهد بود.

وی با بیان اینکه مواجهه با بعضی عوامل معلق در هوای آلوده مرتبط با انواع اختلالات روان‌پزشکی است، گفت: با قرارگیری در معرض آلودگی هوا، احتمال بروز اختلالاتی از جمله اختلال دوقطبی، افسردگی و اسکیزوفرنی بین ۳۰ تا ۷۰ درصد افزایش می‌یابد و مواجهه طولانی مدت با این ذرات می‌تواند منجر به ایجاد اختلالات شناختی مزمن و پایدار در افراد شود.

متخصص اعصاب و روان اضافه کرد: ۱۲ علت برای درگیری افراد با اختلال دمانس (زوال عقل) شناخته شده است که یکی از عوامل قابل حذف، ذرات آلوده‌کننده هوا به شمار می‌رود، با قرارگیری کودکان از سنین کم در معرض آلودگی هوا، اختلالات روانی می‌توانند از سنین پنج سالگی خود را نشان دهند و کودکان در سنین بزرگسالی احساس مه‌آلودگی در ذهن خود خواهند داشت.

شعربافچی‌زاده با اشاره به وجود آلودگی هوا در محیط منازل و ساختمان‌های مسکونی خاطرنشان کرد: آلودگی هوای داخل منازل و فضاهای مسکونی نیز حائز اهمیت بالایی است و کربن دی اکسید می‌تواند یکی از عوامل آلوده‌کننده فضای داخل ساختمان باشد، بر اساس مطالعات انجام شده وجود عوامل آلوده‌کننده در فضای مسکونی می‌تواند به تمرکز شناختی افراد آسیب بزند و احساسی مانند داشتن خستگی همیشگی را القا کند.

کد خبر 751446

دیگر خبرها

  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • با این روش‌ها در فصل بهار سرما نمی‌خورید
  • تلفات سیل در برزیل به ۹۵ نفر رسید
  • چهار هفته پر التهاب پیش‌رو است
  • افزایش تلفات سیل در برزیل؛ ساکنان با کمبود آب مواجه هستند
  • ارتقای سطح جسمی و روحی بانوان سالمند با اجرای طرح ملی«بانو توانا»
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  • پاشنه آشیل روسیه برابر تحریم‌های غرب